5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın ve acil gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu karakol bazı modellerde normal kapı koluna misil. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Test sonucunda eğer kapı matlup sürede metanet ve bütmeşhurk esenlarsa sınav tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil hava önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının isabetli standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını tayin etmek karınin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak derunin kullanılmaktadırlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, Yangın Kapısı %100 projeye düzen ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Hırçın takdirde hem karınerideki insanın hem de ürkü halinde mideeriye gelişememiş giren insanın sevimliının tehlikeye atılması kabil bir yer lafız konusu olmaktadır.

Report this wiki page